Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine akla yatkın olarak belirlenen yerlere ve sayılara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her hengâm serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Kötü sınıftaki teamülyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili hava takkadak insanların binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. üste çatı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine güçlük olabilir.

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak zirda ülke düz illere özen vermekteyiz.

Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara yaraşır şekilde yerleştirilen yegâne kanatlı yangın bapsı, autarı doğru açılacak şekilde kullanılır.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir ötekisi bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında karşı merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın Kapısı çizgi amacı insanoğluın zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı esaslı itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü karakol şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı ciğerin olabildiğince sorunlevsel şekilde yer yapmalıdır.

Yangın takkadak insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın kapısı son mertebe kritik bir öneme sahiptir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel Yangın Merdiveni Kapısı ağ sitesinin tercihlerinizi yolırlamasına mezuniyet verir (adınız, diliniz evet da yaşamış olduğunız havza kadar) ve size vüruttirilmiş ve elan ferdî özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken Yangın Çıkış Kapısı elan yerinde bir deneyim yaşamanızı sağlar.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak denetçi şeşna allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra binalabilecek sıva onarımı ve boya davranışleri sebebiyle baplar beis görmez.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine mevla bapların farklı fiyatları kabil. Örnek olarak 120 zaman yangına dayanım süresine malik bir yangın kapısının fiyatı, 60 zaman yangına dayanım süresine malik bir kapının fiyatından elan yüksektir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Report this wiki page